Leta i den här bloggen

söndag 20 maj 2012

Summering av resan

Så begav vi oss mot flygplatsen för hemfärd. Vi hann äta en matbit på T.G.I Fridays innan det var dags att åka propellerplan hemåt.

Vi har nu startat vårt projekt att hjälpa ensamma mammor som lever under svåra förhållanden. En lyckad start kan vi kalla den här resan, då allt flöt på som det skulle. 

Flera familjer kommer att få hjälp, men först vill vi hjälpa dessa familjer vi träffat denna gång. Nästa resa blir förmodligen under november, innan den värsta kylan kommer. Då kommer vi hjälpa med vinterkläder och skor. 

Vi tog även reda på barnens intressen och ska försöka se till att tillgodose dessa. När nöden är som störst kan det vara bra att få fly in i ett intresse och glömma bort allt för ett tag. 

Till november-resan ska vi försöka få tag på en gasspis, tvättmaskin, våningsängar, dator, TV, CD-spelare m.m. Det finns secondhand-affärer i Litauen så vi ska försöka inhandla mycket på plats.

Värt att tänka på: har man tak över huvudet, väggar som är isolerade, mat för dagen och kärlek så har man det väldigt bra.

Något som familjerna utstrålade så var det att de var kärleksfulla och det kommer man också långt med.

Tack alla våra kunder/inlämnare. Tack vare er får andra också en bättre tillvaro.


Mette Swing


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar